Levelező rendszer Microsoft Office 365-be migrálása

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Zökkenőmentesen átállítjuk cége levelezését egy korszerű felhő alapú megoldásra, a Microsoft 365-re!

Miért jó ez az ön Cégének? Hogyan is zajlik ez?

  • Nem kell többé levelező szervert üzemeltetnie, elfelejtheti a hardver költségeket!
  • Egy igen magas rendelkezésre állású és megbízhatóságú szerverparkba kerül a cég levelezése!
  • Bárhonnan, minden platformról elérhető levelező rendszer (Outlook), valamint számos egyéb szolgáltatás is tartozik hozzá! Naptár (egyéni és közös céges),dFelhőtárhely (Skydrive), Word, Excel, Skype business, Sharepoint!
  • Első lépésként létrehozzuk az Ön cégéhez tartozó Microsoft 365 adminisztrátor fiókot, majd az összes céges felhasználói fiókot (e-mail) és megkezdjük az éles levelezése “átmásolását” azaz migrálást!
  • A cég IT eszközeire előtelepítjük az MS365 alkalmazásokat, majd egy kitűzött időpontban a cég domainjén beállítjuk, hogy a levelek már az új felhőbe érkezzenek és megkezdődhet a sokkal hatékonyabb munkavégzés.

Az átállás a megfelelő előkészületek után pár nap alatt elvégezhető! Ön egyedül annyit fog érzékelni az egészből, hogy egy csapásra egyszerűbb és hatékonyabb lett a céges elektronikus kommunikációja és adattárolása! Azt fogja csak kérdezni, hogy miért nem állt át sokkal korábban MS365-re!

  • Mennyibe kerül ez s cégemnek?

    Erre nem tudunk fix árat adni, ez az Ön cégében található jelenlegi leváltásra szoruló rendszertől és a felhasználók számától függ! Kérje ingyenes felmérésünket és árajánlatunkat!