Rólunk

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
image

RBNet.hu Kft.

Cégünk számítástechnikával kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt, valamit számítógép hardver és szoftver elemeket szállít megrendelőinek.

 

Üzleti vállalkozásoknak komplett információ technológiai rendszereket építünk akár nulláról, vagy meglévő már esetleg elavult számítógép hálózatokat korszerűsítünk.

 

Magánszemélyek igényeit is kiszolgáljuk, megjavítjuk a meghibásodott számítógépét! Egyes hardver elemek cseréjével, vagy bővítésével újra felgyorsulhat a gépe!

A kezdetek

Cégünket 2011-ben alapítottuk, de addigra már több mint 6 éves tapasztalattal rendelkeztünk az IT szektor értékesítési és szolgáltatási területein.

A 2010-es évek környékén

Mi üzemeltettük a PDASTORE.HU okostelefon és GPS navigációs boltot és a NOTEBOOKZONE.HU webáruházat. 2014-ben szintet léptünk és egy több száz ezer terméket tartalmazó webáruházat építettük föl RBX.HU néven. 2016-ban a webshopot eladtuk, hogy egy teljesen új területre is fókuszálhassunk - a drón technológiára!

Kik vagyunk most?

Fő tevékenységünk jelenleg 2019 óta számítógép hardver és szoftver rendszerek építése és karbantartása. Emellett drón technológiával is foglalkozunk, a YUNEEC márka hazai disztribútora és szervize vagyunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keresse föl a YUNEECUAV.HU weblapot!

2020-tól

A 2020-as évben teljes új területen is elkezdtünk tevékenykedni, az autószőnyeg és csomagtértálca fronton. A sok éves internetes értékesítési tapasztalatunkat az rbbox.hu webáruházban igyekszünk tovább kamatoztatni a saját import CIKCAR személyautó gumiszőnyeg és FROGUM csomagtálcák hazai forgalmazásával.

Kérdése lenne?

Ne habozzon, tegye fel.

Kapcsolat