Új és felújított számítógépek értékesítése

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Stabilan működő, minőségi számítógépre van szüksége? Segítünk!

Prémium gyártók új és felújított számítógépeit értékesítjük minimum 1 év jótállással, megbízható szerviz háttérrel.

 • A legnagyobb gyártók új gépeit forgalmazzuk, legyen szó akár asztali gépről, akár notebookról (Dell, HP, Lenovo, Asus, stb)
 • Felújított Dell, HP asztali gépeket, notebookokat forgalmazunk, melyeket bevizsgáltunk, és 1 év teljes körű jótállást biztosítunk rájuk.
 • Egyedi igényeknek megfelelő számítógépeket állítunk össze, játékra, grafikai munkára vagy akár egyszerű irodai feladatokra optimalizálva.
 • Minden általunk összeállított gépet legalább 1 napig tesztelünk, elkerülve a kompatibilitási problémákat.

Néhány jó tanács, mikre figyeljünk oda vásárlás előtt:

 • Milyen erős gépet vegyek?

  Mindig nézzük meg a használni kívánt programok hardverigényét, legalább olyan kiépítésű, de inkább erősebbet érdemes venni. Felesleges viszont olyat megvennünk, amit sose fogunk tudni kihasználni. Érdemes azt is mérlegelni, hány évig szeretnénk használni, az optimális idő 3 év.

 • Vegyek-e bele külön videókártyát vagy elég az processzorba integrált?

  Általános feladatokra (irodai munka, levelezés, internetezés, közösségi oldalak használata, stb), elég az processzorba integrált vga, felesleges külön kártyát vásárolni, mely csak a fogyasztást növeli és hangosabb is lesz a gép. Játékra, grafikai munkára viszont kevés az integrált, oda mindenképp érdemes egy külön vga kártyát beszerezni. Notebooknál is érdemes erre figyelni, ha sokszor használjuk akkumulátorról, akkor nem ajánlott a dedikált vga kártya bele, csökkenti az üzemidőt.

 • Mennyi ramot, mekkora ssd-t tegyek bele?

  Tapasztalatunk alapján a megfelelő működéshez minimum 8, de inkább 16 GB ram és legalább 512 GB-os ssd szükséges. Minden gépet tudunk bővíteni, szervizünkben a beszerelés ingyenes!

 • Notebook vásárlás előtt mire figyeljek?

  Fontos mérlegelni, mire szeretnénk használni, hordozásra 14"-os az ideális, ha keveset cipeljük magunkkal, akkor a 15.6"-os a megfelelő. Képernyő felbontásban nem érdemes full HD alattit vásárolni. Processzorból pedig Intel i5 vagy i7-est ajánlunk.