Vírusvédelmi és tűzfal szoftverek értékesítése

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
Vírusvédelmi és tűzfal szoftverek értékesítése

Több eszköz védelmére van szüksége? Vásároljon ESET NOD32 Endpoint Antivirus licencet több eszközre, kedvezményes áron!

Próbálja ki vásárlás előtt!

Próbálja ki a programot 30 napig ingyenesen, bank- vagy hitelkártya információk megadása nélkül, kötöttségektől mentesen. A próbaverzióban minden olyan funkciót megtalál, melyet a teljes verzió is tartalmaz.

Mennyibe kerül? Mennyi ideig használhatom?

Az ESET szoftvereket éves díj peridóussal értékesítjük. A 2. évtől a hosszabbításra 30% kedvezmény jár az első éves díjhoz képest!
Mennyibe kerül? Ez attól függ, hogy hány darab számítógép van a cégnél !

Példaképpen az alap tudású ESET NOD32 Endpoint Antivirus Workstation Protection licensz ára 1 évre és 11 db számítógépre mindössze 75 900 Ft + 27% ÁFA (2020 áprilisi adat)

Az IT biztonság kiemelkedően fontos minden cég számára!

Cégünk az ESET márkájú vírus védelmi és tűzfal megoldásai mellett tette le a voksát, viszonteladóként értékesítjük.

 • Világszínvonalú vírus- és kémprogramvédelem: Elhárítja az összes típusú fenyegetést, beleértve a vírusokat, rootkiteket, férgeket és kémprogramokat az opcionális, felhő alapú technológiával támogatott, kártevők elleni védelem alkalmazásával.
 • Hálózati támadások elleni védelem: Védelmet nyújt az olyan sérülékenységek kiaknázása ellen, amelyekre a gyártó által kiadott javítás még nem létezik vagy nincs telepítve.
 • Exploit blokkoló: Új érzékelési technológia, amely megerősíti a célzott és korábban ismeretlen támadási technikák (pl. nulladik napi sérülékenységek kiaknázása) elleni védekezést.
 • Botnet elleni védelem: Megvédi eszközünket attól, hogy egy botnet hálózat részévé váljon, ezzel megakadályozza, hogy számítógépünket nagymennyiségű spam levelek küldésére vagy hálózati támadások indítására használják.

Fejlett védelmet biztosít a szervereken, megosztásokban – beleértve a OneDrive-ot is – és többfeladatos kiszolgálókon található adatai számára az alábbi védelmi modulok segítségével:

 • Zsarolókártevők elleni
  védelem
 • Nulladik napi támadások
  felismerése
 • Adatszivárgás
  megelőzése
 • Botnet elleni
  védelem

 • Hogyan kell telepíteni? Tudnak segíteni a beüzemelésben?

  Igen, természetesen! Kollégáink felmérik az Ön cége igényeit és segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb védelmi megoldást! Szükség esetén a telepítésben is segítséget nyújtunk!

 • Honnan tudom, hogy a szoftver vírus észlelt és azt elhárította?

  Az ESET szoftverek folyamatosan figyelik az Ön gépén történő adatforgalmat és vizsgálják a megnyitott fileokat. Amennyiben ismert vírust vagy gyanús tevékenységet észlelnek kártevő szoftverektől azonnal blokkolják azt és egy rövid üzenettel tudatják a felhasználóval!

 • Ez megvédi cégemet az adathalász és vírusterjesztő "kamu" weblapoktól is?

  Igen! Ha olyan weblapra téved ami jelszavakat szeretne lopni vagy kéretlen reklámot terjesztő kártevőt vagy vírust tartalmaz, azonnal jelzi és blokkolja a megnyitását!

 • Mi az a VPN virtuális magánhálózat?

  A VPN olyan szolgáltatás, amely titkosított kapcsolatot létesít a készülékről a VPN-kiszolgálóra az internetkapcsolaton keresztül. Gondoljon úgy erre, mint egy alagútra egy hegyen keresztül, ahol az internetszolgáltatója a hegy, az alagút a VPN-kapcsolat és a kilépés a világhálóhoz.

 • Mi az a tűzfal?

  A tűzfalak olyan hardveres vagy szoftveres eszközök, melyek egy előre definiált szabályrendszer alapján intézkednek egy hálózat határán a beérkező és kimenő adatelemek engedélyezéséről vagy tiltásáról. Más szóval a tűzfalak az általunk meghatározott hozzáférési szabályokat kényszerítik ki, tartatják be a kommunikáció során. Tűzfalak tekintetében számos különböző szintű és tudású tűzfal létezik. Felhasználói oldalról a legfontosabb a személyi tűzfal.

VPN