Teljes körű kellékanyag utánpótlás (tonerek, tintapatronok)

shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Spórolni fogunk önnek!

Hogyan? A megfelelő nyomtató gyártó és típus kiválasztásával, ami a lehető legalkalmasabb az Ön által végezni kívánt feladathoz. Az optimumot fogjuk javasolni ár és teljesítmény arányban. Mi tudjuk, hogy melyik nyomtató típushoz kapható prémium minőségű utángyártott toner, amivel a nyomtatója sokkal gazdaságosabban üzemeltethető az eredeti kellékanyagokhoz képest!

 • Állandó raktárkészlet nyomtató kellékanyagokból
 • Gyors szállítás, már másnap önnél lehet a kért toner vagy tintapatron
 • Eredeti vagy prémium utángyártott toner kazetták
 • Hulladék kezelés: A kifogyott toner kazettákkal elszállítjuk és a megfelelő veszélyes anyag átvevőhelyen leadjuk

 • Minden nyomtatóhoz létezik utángyártott toner?

  A legújabban megjelentekhez szinte biztosan nem, ezért javasolunk inkább már tesztelt jól bevállt modellt. Sokan esnek abba a hibába, hogy olcsón megveszik a legújabb típust és csak az első toner cserekor eszmélnek fel, hogy kétszer annyiba kerül a toner bele mint a nyomtató ára volt!

 • Olcsó nyomtató drága toner?

  Igen, az olcsó nyomtatókhoz drága a toner. Ezt a legegyszerűbben a lap töltet alapján számíthatjuk ki. Általános szabály, hogy a kis teljesítményű nyomtatókba, kis töltetű toner való ami a nyomtató árához képest drága lapköltséget eredményez!

 • Drágább nyomtató olcsó toner?

  Igen, ez is igaz! Amennyiben Ön viszonylag sokat nyomtat, megéri kétszer annyit áldozni egy profibb nyomtatóra, mivel annak a lapköltsége a nagyobb toner töltet miatt fele, vagy harmada is lehet az olcsó, alapmodellhez képest!

 • Nem vesztem és a gyári jótállást ha utángyártott tonert használok?

  Nem, amennyiben az általunk javasolt és szállított prémium tonereket választja. A legolcsóbb kazettákban rossz minőségű a festékpor található. Ez összekoszolja, tönkreteszi a nyomtatója belsejét, ami garanciavesztéssel járhat! Mi kizárólag minőségi tonereket forgalmazunk, melyek használata során a gyári garancia is megmarad!